RHEINZINK Blog

Læs om vores cases og andre artikler omkring RHEINZINK og zink

Cases

Rådhus rækker ud og byder indenfor

Et rådhus i den hollandske by Lochem rækker bogstaveligt hånden ud og byder borgerne indenfor i demokratiets bæredygtige hus.

Gå til case

Bygning og natur går i et

Inde og ude flyder sammen i en sydafrikansk villa, hvor materialer som zink og glas, træ og græsser skaber synergi mellem huset og landskabet.

Gå til case

Høje Kolstrup - Helt på toppen

Flere års renovering i Høje Kolstrup er nu kronet af et bydelshus, der er placeret på toppen af en boligblok. Det er vist ikke set før.

Gå til case

Børnehuset Galaxen - ude i det grønne

Det sker ikke ofte, at en børneinstitution opføres midt i en lund af gamle træer, men det er præcis tilfældet med Børnehuset Galaxen i Jyderup. Både arkitekt, landskabsarkitekt og entreprenør har derfor anstrengt sig for at bevare de gamle træer, mens den nye institution skød op.

Gå til case

Nordre havnepromenade - yderste forpost

Boligbyggeri med vand til tre sider kræver robuste materialer og nært samarbejde mellem alle involverede parter for at lykkes. På Nordre Havnepromenade i Nørresundby ligger et fint eksempel.

Gå til case

Filterværket - i skovens dybe, stille ro

Langtidsholdbare og naturlige materialer sætter præg på Filterværket.

Med skoven i ryggen og udsigt over Grejsdalens bakkede landskab måtte der noget særligt til, da den nye boligbebyggelse, Filterværket, skulle realiseres på en villavej nord for Vejle

Gå til case

Visual Arts Building - oplevelsesrig og kompleks

- Et prestigebyggeri med zink.

Den æstetiske Visual Arts Building på University of Iowas campus rummer mange lag af oplevelser. Helt bogstaveligt og i overført betydning.

Gå til case

Radikal renovering skaber bæredygtige boliger

En omfattende renovering omdannede gamle lejligheder til moderne og bæredygtige boliger. Byggeriet blev opført af landtidsholdbare materialer som tegl, glas og zink.  

Gå til case

Gode materialer skaber kulturel bæredygtighed

- Renovering af Det Grå Fyr i Skagen 

Det barske klima ved havet omkring Grenen med påvirkning af salt, sand og vand stiller store krav til bygningsmaterialerne på det restaurerede Skagen Grå Fyr. Det samme gør ønsket om at genskabe de oprindelige arkitektoniske kvaliteter.

Gå til case

Æstetisk zinktag på toppen af Aalborg

En privat villa med byens bedste ud­sigt over Aalborg fik nyt zinktag, der kan klare fremtidens storme.

Gå til case

Artikler om RHEINZINK og zink

Læs om RHEINZINK, fordele og tips til arbejdet med zink