Skab værdi for generationer med RHEINZINK.

 

Skab langvarig værdi for fremtiden med RHEINZINK. Den ægte cirkulære tankegang er en marathon, ikke en sprint. I de senere år har søgningen efter virkeligt holdbare løsninger og uovertruffen kvalitet markeret sig som en modbevægelse til kulturen af engangsforbrug. Er der noget materiale, der bedre matcher disse kerneværdier end zink? Verden vil forandre sig over de næste 50, 100, eller endda 200 år, men gennem hele sin levetid vil RHEINZINKs titaniumzink bevare sin essens. Og som en bonus bliver dets æstetiske værdi kun bedre med årene.

Naturlig beskyttelse.

Titanium zink interagerer med naturens elementer. Med solen, regnen og luften vi indånder. Den naturlige patineringsproces danner med tiden et matgrå beskyttelseslag, den såkaldte patina.

I løbet af byggematerialets levetid giver patinaen æstetisk værdifulde nuancer og farver. Frem for alt giver den varig beskyttelse mod vejrlig og korrosion.

Selvhelende og praktisk talt vedligeholdelsesfrit

Den unikke patina får eventuelle ridser til at forsvinde af sig selv i løbet af byggematerialets levetid. Lidt ligesom menneskehud. Den kompenserer naturligt for eventuelle ridser og sikrer, at materialet er næsten vedligeholdelsesfrit.

Titaniumzink har flere liv.

Læs mere om hvordan dele af et 30 år gammelt tag i Finland har fået nyt liv i Sverige, takket være RHEINZINK. 

Report

 

FREMTIDEN OG RHEINZINK – ET SPÆNDENDE SAMSPIL

Innovation og genanvendelse.

RAD Building, University of Nottingham, Storbritanien.

Mere
 

En fejring af cradle-to-cradle princippet.

Hotel BOAT&CO, Amsterdam, Holland.

         Mere

Kunst med historisk struktur.

Karlsruhe city archive, Karlsruhe, Tyskland.

Mere

Exceptionelt udtryk af kulturel arv

Mountain Cultural Tourism Zone, Nanjing, Jiangsu, China.

Mere