RHEINZINK står for titaniumzink ”Made in Germany”

Siden grundlæggelsen i 1966 har RHEINZINK været en af verdens førende producenter af titaniumzink. I vores hovedkvarter i Datteln midt i Ruhrdistriktet i Tyskland har vi i mere end 50 år produceret RHEINZINK-titaniumzink i bedste kvalitet. Herfra eksporterer vi titaniumzink i premiumkvalitet til hele verden. 

Uanset, om det er tagrender, facadebeklædninger, kviste eller tagdækninger, tilbyder RHEINZINK et omfattende sortiment og vi står for innovation, kvalitet og service. 

For at kunne udfylde denne rolle arbejder mere end 550 medarbejdere i 23 lande verden over hver dag på at udvikle nye, innovative løsninger, som altid er perfekt tilpasset til dine behov. 

Kundeudtalelser

For mig betyder kvalitetsprodukter, at jeg kan være sikker på, at jeg får et gennemtestet produkt, som jeg kan stole på. De løbende kvalitetskontroller hos RHEINZINK gør, at jeg har tillid til, at alle varer fra deres fabrik er blevet kontrolleret flere gange, grundigt og helt ned til mindste detalje

Begrebet ”Made in Germany” forbinder jeg med en høj og naturligvis gennemtestet kvalitet. Jeg kan regne med en god kvalitet, også i det lange løb. De løbende kvalitetskontroller hos RHEINZINK giver mig sikkerhed, for jeg yder jo også garanti over for mine kunder.

Compliance – overholdelse af etiske standarder

Som datterselskab i Grillo-koncernen forpligter vi os til korrekt adfærd, fair konkurrence og overholdelse af høje etiske standarder. Derfor er implementeringen af vores compliance-retningslinjer fast forankret i vores virksomhedsfilosofi. Gennem vores ”compliance commitment” udtrykker vi klart, at vi tager afstand fra enhver form for overtrædelse, herunder især i forhold til korruption og kartellovgivning. 

Historie

Værdier