Mere end bare tagrender, nedløbsrør og beklædninger

Det der motiverer os, er at udvikle produkter, som er bedst mulige for mennesker, miljøet  - og dermed for fremtiden. Vi har et fremragende fundament med vores naturlige materiale. Men vi vil have mere.

CLASSIC og prePATINA - vores mest naturlige overfladelinjer.

Hvad foretrækker du? Naturlig patinering fra naturens side (som tager tid og kan give et visuelt uregelmæssigt udseende i den første tid)? Så er vores RHEINZINK-CLASSIC walzbalank det perfekte valg. Eller foretrækker du et visuelt homogent udseende lige fra starten? Med vores prePATINA-serie er den typiske zinkpatina i blaugrau eller schiefergrau allerede tilgængelig fra fabrikken, og erstatter den naturlige proces, som ofte tager år at opnå. Materialet er hverken malet eller lakeret, og alle materialets naturlige egenskaber, såsom den selvhelende egenskab eller den høje genanvendelighed, bibeholdes.

KONTAKT OS FOR EN PRØVE

Smart udnyttelse af solenergi: RHEINZINK-PV solcellesystem

Tage er perfekte overflader til at lagre solens energi og generere elektricitet. Vores RHEINZINK-PV-solcellesystem er et bevis på, at det kan integreres på et zinktag og samtidig bibeholde det æstetiske udtryk.

MERE OM SYSTEMET

Beskyt dit helbred: blyfri lodning

Med vores blyfri loddetin giver vi et godt bidrag til din arbejdssikkerhed. Det skyldes, at der ikke opstår blyholdige affaldsgasser mens du lodder, som kan medføre helbredsproblemer. Sammensætningen af loddetinnen er perfekt skræddersyet til vores materiale og garanterer en holdbar sammenføjning.

Når materialerne spiller godt sammen

Zink sammensættes perfekt med andre materialer. Det være sig træ, klinker, sten eller glas: kontrast skaber klasse og den grå overflade tilføjer lidt ekstra. Lyder det interessant? Rekvirér en overfladeprøve hos os og sammenhold den med det materiale, som du gerne vil kombinere det med. Du vil se, at det passer!

KONTAKT OS FOR EN PRØVE

Tilbygninger på eksisterende byggeri

Den fortsatte anvendelse af eksisterende bygninger, deres renovering, ombygning og yderligere konstruktion giver mening i forhold til moderne arkitektur. Eksisterende ressourcer genbruges og energiforbruget er lavere end ved nedrivning og nybyggeri. RHEINZINK titaniumzink er et robust og alsidigt materiale, som kan anvendes på overflader som er stejle og flade, til tage og facader, beklæde buet eller kantet, og er en rigtig god mulighed for sikker og æstetisk beklædning - ved for eksempel tilbygninger. Vi har samlet nogle yderligere megatrends inden for arkitektur, og hvordan de kan realiseres med vores materiale som et særligt emne.

FLERE MEGATRENDS I ARKITEKTUREN