Er zink virkelig et godt byggemateriale?

Zink er et naturligt materiale. Når det anvendes som byggemateriale, tilsættes præcist definerede andele af titanium og kobber, og titaniumzink er et materiale med lang levetid på grund af dets alsidighed, genanvendelighed, elasticitet og holdbarhed.

De umiddelbare fordele ved zink

Zink er naturligt

Zink er et naturligt materiale, ligesom træ, og bygningselementer af zink har en levetid på op til 200 år. RHEINZINK anvendt på bygninger kan genanvendes fuldstændigt, og derfor har det naturlige materiale været populært i arkitekturen i århundreder.

Zink er holdbart

De seneste år er der opstået en ny trend i vores forbrugs- og smid ud samfund: Vi søger efter kvalitet og holdbarhed - værdier, som materialet zink opfylder 100 %.
Zink danner med tiden et matgrå beskyttelseslag, den såkaldte patina, som en del af den naturlige patineringsproces. Dette giver materialet varig beskyttelse mod vejrpåvirkning og korrosion.
Derudover kompenserer den naturligvis for eventuelle ridser og sikrer dermed, at materialet er fuldstændigt vedligeholdelsesfrit.

Når materialet RHEINZINK er monteret professionelt, er det ikke kun ekstremt holdbart, men holder også næsten evigt - og er derfor meget omkostningseffektivt i hele sin livscyklus.

Zink er smukt

Materialet zink er i stigende grad det foretrukne materialevalg - ikke kun på grund af miljøet, men også på grund af dets udtryk. Især kombinationen af ​​naturlige materialer som zink og træ, giver et individuelt udtryk. Overfladen overbeviser med sin puristiske karaktér - hvad enten det er den originale variant: CLASSIC walzblank, eller de naturligt forpatinerede overfladevarianter: prePATINA blaugrau eller prePATINA schiefergrau. For dem, der kan lide det farverigt, tilbyder vi også en række standardfarver, så man kan skabe visuelle detaljer eller et individuelt og legende udtryk.

Zink er alsidigt

Zink findes overalt i vores hverdag – hvad enten det er i bilfremstilling, i medicin, i cremer eller som en del af vores tøj. Derudover er zink populært til tage, facader eller tagafvanding, da det let kan formes, men samtidig er meget modstandsdygtigt. Materialet tilpasses både geometriske former og organisk svungne linjer, og giver dermed utallige designmuligheder.

Valget af et byggemateriale afhænger af mange faktorer, såsom dets miljøvenlighed, dets udseende, dets anvendelsesmuligheder og selvfølgelig dets omkostninger.

Vælg byggematerialet titanium-zink og få en række fordele!

Du kan også læse mere om zink her (tysk): Initiative Zink.

RHEINZINK – Mere end et fantastisk byggemateriale

Der findes næppe noget andet materiale, der er så alsidigt som RHEINZINK. Vi har også et omfattende udvalg af produkter til facader, tage og tagafvanding, som alle er af enestående kvalitet og TÜV certificeret. RHEINZINK imponerer med sin holdbarhed, stabilitet, naturlighed og vedligeholdelsesfrie egenskaber.