Designfrihed med RHEINZINK

Ethvert projekt, som er blevet bygget med RHEINZINK, er et individuelt eksempel på disse forrygende designmuligheder.

Det store udvalg af tag- og facadesystemer gør det let at finde en individuel løsning til enhver arkitektonisk idé. 

Lad dig inspirere!

Hvorfor RHEINZINK?

Effektiv service fra produktproducentens side er for mig lig med en omfattende rådgivning allerede i planlægningsfasen og herefter konkret hjælp under implementeringen. I denne sammenhæng vurderer jeg det samlede tilbud af serviceydelser fra RHEINZINK som godt.

Det naturlige materiale er vigtigt for os; at det lever og ændrer sig. Og vi kan godt lide patina. Vi vil dog ikke have en produceret patina men en, der skabes af sig selv. Vi er også i gang med at foreslå titanzink oftere til indvendig anveldelse.

RHEINZINK blaugrau – eksklusiv premium-overflade

Kun RHEINZINK-prePATINA opstår gennem en speciel forpatineringsmetode, hvorunder den blågrå overflade fra naturlig patina skabes allerede under produktionen uden brug af kunstige belægninger, lakeringer eller fosfateringer. Materialet udmærker sig verden over gennem sin enestående elegance. De mange kvalitetsstempler, som RHEINZINK har modtaget for sit igangværende miljøfokus, er et bevis på dette.

Til produktlinjerne

Et uddrag af vores sortiment og services

Teknisk rådgivning

BIM planlægning

Downloads

Må vi holde dig ajour?

Ved at sende denne tilmelding bekræfter jeg, at jeg ønsker at modtage RHEINZINK Danmark's nyhedsbrev. Jeg kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet og modtager det derefter ikke længere.

* Denne information kræves for at komme videre