Professionelle vælger RHEINZINK

Merværdi, der overbeviser:

Der er ikke mange materialer, der er så alsidige og fleksible som RHEINZINK. Herudover tilbyder vi et omfattende produktprogram med facade-, tag- og tagafvandingsprodukter, og kvaliteten bag alle vores produkter er certificeret af den tyske myndighed TÜV Rheinland. RHEINZINK imponerer gennem holdbarhed og stabilitet, og så er vores produkter vedligeholdelsesfrie. Vores materiale er 100 % naturligt.

Dét garanterer vi som opfindere af forpatineringsprocessen.

Gode grunde til at vælge RHEINZINK

 

40 års garanti – sikkerhed starter med gode beslutninger

Vi garanterer for vores produkter, og det er noget, vores kunder får gavn af.

Ud over den lovbestemte garanti yder vi produktgaranti. Faktisk har vi - i forbindelse med årsskiftet til 2019 - øget vores garanti-periode fra 30 til 40 år. Det har vi gjort på baggrund af de erfaringer, som vi har høstet med vores produkter gennem de seneste 50 år.

Som producent er det vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os og vores produkter. Derfor har vi tilrettelagt vores processer 100 % systematisk. Processerne er dokumenteret i vores kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 9001:2008 og vores miljøstyringssystem i henhold til ISO 14001 – målet er at levere produkter af højeste kvalitet. Kvalitetssikringssystemerne overvåges af de eksterne institutter TÜV-Rheinland og det hollandske MRPI.

Vi fremstiller vores produkter i overensstemmelse med de gældende standarder og tekniske bestemmelser. Vi arbejder løbende på at optimere vores produktionsprocesser samt områderne affaldsbegrænsning og energibesparelse.

Sammenlagt gør det vores produkter bedre på flere punkter end det er krævet i standarden - RHEINZINK er det sikre valg.

Opretholdelse af 40 års kvalitetsgaranti på materialet RHEINZINK og systemgaranti på RHEINZINK tagafvandingssystemer kræver rekvirering af garantibevis på købsstedet - eller hos RHEINZINK Danmark A/S - som udfyldes, underskrives og opbevares af køber/bygherre sammen med faktura på købet.

Det udfyldte og underskrevne garantibevis (originalen) indsendes til:

RHEINZINK Danmark A/S
Sintrupvej 50
8220 Brabrand

Garantiernes omfang i detaljer (hvad dækker de og hvad dækker de ikke) fremgår af garantibeviserne.

Naturligt materiale

Zink er et naturligt materiale, som er alsidigt, kan genanvendes, er fleksibelt og holdbart.

  • Zink er naturligt
  • Zink er bestandigt
  • Zink kan genbruges

Flere oplysninger om zink