Inspireret af naturen

Landskabsbilleder fra hele verden er IT Manager Gerhard Schönnenbecks passion. På en udstilling blev hans spektakulære fotografier placeret, så de kunne sammenlignes med arkitektonisk imponerende projekter - perfekt iscenesat med RHEINZINK. Som det viser sig, er naturen at finde i alt - og den er spændende, æstetisk og forbløffende. I serien "Inspired by Nature" præsenterer RHEINZINK de refleksioner, som Gerhard Schönnenbeck så imponerende fangede med sit kamera.

Del 1: Slående formationer i RHEINZINK

Den karakteristiske “Old Man Storr” klippe på den skotske ø Skye er øens vartegn. Det er let at se, at Transportmuseet i Glasgow trækker referencer til den storslåede vulkanske klippeformation. Bygningen imponerer med sin opsigtsvækkende arkitektur med komplekse bygningsgeometrier. Facader og tage er beklædt med overfladevarianten RHEINZINK prePATINA blaugrau. Materialet er vedligeholdelsesfrit, holdbart og 100% genanvendeligt.

Del 2: Fantastiske sandstenbølger i RHEINZINK

De spektakulære sandstensbølger i Antelope Canyon i Arizona er et overvældende sted og en populær fotomulighed.

Vitra Design Museums fantastiske taglandskab i Weil am Rhein minder om de fabelagtige kløfter. Facaden og taget på den dynamiske bygning er beklædt med overfladevarianten RHEINZINK CLASSIC walzblank.

Over tid dannes en beskyttende blågrå patina på den originale og naturlige overflade, som kombinerer tradition og modernitet perfekt. Naturen giver fantastiske designskabeloner.

Del 3: Den perfekte bølge

En af de mest bizarre klippeflader, som naturen har skabt over millioner af år, ligger i grænseområdet til Utah og Arizona i Coyote Buttes North.
For at beskytte denne betagende skønhed, må kun 20 mennesker komme ind i 'The Wave' om dagen.

Den fascinerende bølgeform afspejles også i Transport Museum Glasgow's usædvanlige og særegne design, som er realiseret med overfladevarianten RHEINZINK prePATINA blaugrau.

RHEINZINK-materialet er naturligt og let at forme, mens det imponerer med sin elegante æstetik. Derudover opfylder det kravene til bæredygtigt byggeri. Materialet er vedligeholdelsesfrit og har en levetid på flere generationer, 

Del 4: RHEINZINK og facinationen af Antarktis

Ligesom de majestætiske isbjerge i Antarktis' uberørte natur, tårner Adam Mickiewicza University i Kalisz, Polen, sig op over campus.

Materialevalget er den forpatinerede overflade RHEINZINK prePATINA blaugrau. Et materiale, der ikke bare er holdbart og vedligeholdelsesfrit, men også giver bygningen en attraktiv æstetik.

Facaden reflekterer i solen og afspejler skyerne på himlen - som den fascinerende polaris. 

Del 5: Imponerende kupler

De mystiske stenbolde, Moeraki Boulders i New Zealand, er en populær turistattraktion. De blev dannet for flere millioner år siden, og havet afslører stadig nye fascinerende kupler.

Mere end 40 kupler pryder også en terminal i Alicante Airport i Spanien. Tage og facader er beklædt med den elegante og tidløse overfladevariant RHEINZINK prePATINA blaugrau - som imponerer min den vedligeholdelsesfri overflade og lange levetid.

Del 6: I balance med naturen

Et af de mest karakteristiske træk ved Utah's Arches National Park er den spændende Balanced Rock. En af parkens attraktioner er, hvordan den 15 meter høje klippe roligt trodser tyngdekraften på en base, som er under to meter bred.

Et andet flot vartegn er det 57 meter høje tårn i Edinburgh Airport med sin usædvanlige geometri.
Ved at beklæde bygningsrammen med RHEINZINK i overfladevarianten prePATINA blaugrau, kan tårnet møde klimatiske påvirkninger ligeså afslappet som Balanced Rock.