ÆSTETIK MED ANSVAR. RHEINZINK & CO² reduktion

RHEINZINK gør forskellen.

Et produkts primære energiindhold angiver, hvor meget energi der skal til for at producere det. Fra produktionen af ​​råvarerne til selve produktionen og transporten. RHEINZINK har fået udarbejdet en miljøvaredeklaration efter internationalt anerkendte standarder. Resultatet beviser: RHEINZINK kræver meget lidt produktionsenergi. Med kun 4,9 kWh til produktion af 1 kg titaniumzink fra RHEINZINK i højeste færdiggørelsestrin, kræver RHEINZINK væsentligt mindre energi end producenter af sammenlignelige byggemetaller. Vores bidrag til CO² reduktion.

Ikke et forsyningskritisk materiale.

Zinkmalm - råmaterialet i en zinklegering - kan udvindes i mange dele af verden. Det er ikke et forsyningskritisk råstof, som EU-Kommissionen udtrykkeligt understreger.

Endnu en vej til CO² reduktion: korte distancer.

Vi indkøber mere end 90% af vores råzink i Europa, især fra Skandinavien. Det er også her anvendelsen af ​​vedvarende energi er mest fremskreden. Vores to produktionssteder ligger også midt i Europa – i Tyskland og Frankrig. De korte transportruter er en vigtig komponent i reduceringen af CO² .

200°C mindre for en bedre energibalance.

RHEINZINK smeltes, støbes, valses og oprulles på coils af varierende tykkelse i en enkelt arbejdsgang. I processen gør vi brug af zinkens naturlige, lave smeltepunkt. For mindre varmetilførsel betyder også mindre energitilførsel.

RHEINZINK prePATINA ECO ZINC

prePATINA bliver til prePATINA ECO ZINC med 50% mindre CO²

50% mindre CO²-udledning – med prePATINA ECO ZINC tager vi et stort skridt fremad i reduktionen af ​​CO² i byggebranchen. Sammenlignet med andre byggemetaller har RHEINZINK længe krævet meget lidt produktionsenergi. Med prePATINA ECO ZINC tager vi det næste skridt i vores cirkulære arbejde mod en dekarboniseret produktion. Som en foranstaltning til at reducere CO² er det det første produkt, hvor vi kun anvender råvarer, der er produceret med ægte vedvarende energi.

prePATINA ECO ZINC