ÆSTETIK MED ANSVAR. RHEINZINK & CO² reduktion

Et ægte fokus med perfekt balance.

RHEINZINK har en dokumenteret historie med fokus på miljømæssige tiltag. Med vores bæredygtighedsstrategi arbejder vi hele tiden på at øge andelen af ​​vedvarende energi yderligere, reducere forbruget og dermed bidrage til reduktionen af ​​CO².

Med prePATINA ECO ZINC arbejder RHEINZINK på at kunne tilbyde den mest bæredygtige zink til byggeriet. Vi indkøber materialet fra Skandinavien, hvor det produceres med 50% mindre CO². Fra ægte vedvarende energi, certificeret og uden kompensation.

prePATINA ECO ZINC

RHEINZINK gør forskellen.

Et produkts primære energiindhold angiver, hvor meget energi der skal til for at producere det. Fra produktionen af ​​råvarerne til selve produktionen og transporten. RHEINZINK har fået udarbejdet en miljøvaredeklaration efter internationalt anerkendte standarder. Resultatet beviser: RHEINZINK kræver meget lidt produktionsenergi. Med kun 4,9 kWh til produktion af 1 kg titaniumzink fra RHEINZINK i højeste færdiggørelsestrin, kræver RHEINZINK væsentligt mindre energi end producenter af sammenlignelige byggemetaller. Vores bidrag til CO² reduktion.

Ikke et forsyningskritisk materiale.

Zinkmalm - råmaterialet i en zinklegering - kan udvindes i mange dele af verden. Det er ikke et forsyningskritisk råstof, som EU-Kommissionen udtrykkeligt understreger.

Endnu en vej til CO² reduktion: korte distancer.

Vi indkøber mere end 90% af vores råzink i Europa, især fra Skandinavien. Det er også her anvendelsen af ​​vedvarende energi er mest fremskreden. Vores to produktionssteder ligger også midt i Europa – i Tyskland og Frankrig. De korte transportruter er en vigtig komponent i reduceringen af CO² .

200°C mindre for en bedre energibalance.

RHEINZINK smeltes, støbes, valses og oprulles på coils af varierende tykkelse i en enkelt arbejdsgang. I processen gør vi brug af zinkens naturlige, lave smeltepunkt. For mindre varmetilførsel betyder også mindre energitilførsel.

RHEINZINK prePATINA ECO ZINC - for en bæredygtig fremtid

prePATINA bliver til prePATINA ECO ZINC med 50% mindre CO²

50% mindre CO²-udledning – med prePATINA ECO ZINC tager vi et stort skridt fremad i reduktionen af ​​CO² i byggebranchen. Sammenlignet med andre byggemetaller har RHEINZINK længe krævet meget lidt produktionsenergi. Med prePATINA ECO ZINC tager vi det næste skridt i vores bæredygtighedsstrategi mod en dekarboniseret produktion. Som en foranstaltning til at reducere CO² er det det første produkt, hvor vi kun anvender råvarer, der er produceret med ægte vedvarende energi.

prePATINA ECO ZINC