Bæredygtighed er et af de mest anvendte udtryk i dag – men også et af de vigtigste.

Den stadigt voksende menneskehed kan kun opretholde et miljø, der er værd at leve i, hvis forbruget af ressourcer reduceres effektivt. Takket være dets enestående egenskaber er RHEINZINK titaniumzink ikke kun bæredygtigt, men definitionen af ​​bæredygtighed. Den er ekstremt holdbar, kan yderst effektivt  genanvendes 100 %  og har altid haft et lille CO2-aftryk.

RHEINZINK har forpligtet sig til konstant at øge materialets bæredygtighed i mere end 50 år. Det, som andre oplever som en innovation, har været RHEINZINKs bæredygtige byggemateriale i over 50 år: Titaniumzink som et fremragende materiale til en bæredygtig arkitektur. For fremtidens byggeri. For flere inspirerende muligheder.

Æstetik der holder.

Kun et virkelig holdbart materiale kan også være bæredygtigt. Hvis en bygning med beklædning i RHEINZINK kunne tale, ville den have meget at fortælle. Fordi RHEINZINK-produkter har en levetid på omkring 100 år, så i bund og grund et evigt liv. I forbindelse med renovering eller efter brugsfasen af ​​en bygning, kan materialet indsamles og føres ind i genanvendelsesprocessen.

RHEINZINK & HOLDBARHED

Æstetikken vender tilbage.

Som et bæredygtigt byggemateriale er titaniumzink næsten 100 % genanvendeligt uden kvalitetstab og er derfor en del af materialekredsløbet igen og igen. RHEINZINK-produkter forbruges ikke, de bruges. Bagefter kommer de altid tilbage til livet – i en ny form, på en ny bygning, på en ny måde. Titaniumzink kan genbruges et uendeligt antal gange. Faktisk 100% af det. Det er allerede en spiller i et regenerativt system af ægte cirkulær økonomi, mens andre stadig forsøger.

RHEINZINK & GENANVENDELSE

Æstetik med ansvar.

RHEINZINK har materialet til gode ideer og til arkitekter som Daniel Libeskind, Zaha Hadid, Nicholas Grimshaw – og har samtidig et lavt CO² aftryk. Allerede i dag har vores bæredygtige byggemateriale, titaniumzink et ekstremt lavt CO²-aftryk sammenlignet med andre byggemetaller. Og det næste store skridt er allerede taget.

RHEINZINK & reduceret CO²-aftryk

Det mest bæredygtige byggezink i verden.

prePATINA bliver til prePATINA ECO ZINC med 50% lavere CO²-aftryk.

50% mindre udledning af CO²  - med prePATINA ECO ZINC tager vi et stort skridt fremad i reduktionen af ​​CO² i byggebranchen. Sammenlignet med andre byggemetaller har RHEINZINK længe krævet meget lidt produktionsenergi. Med prePATINA ECO ZINC fra en af ​​vores mange produktlinjer, tager vi det næste skridt i vores bæredygtighedsstrategi mod mindre CO²-udledning i produktionen. Det er det første produkt, hvor vi kun anvender råvarer, der er produceret med ægte vedvarende energi.

prePATINA ECO ZINC

CERTIFICERET BÆREDYGTIGHED

I praksis næsten 100 år og længere:
Om det bæredygtige byggemateriale titaniumzink fra RHEINZINK og dets næsten evige liv

RHEINZINK & CERTIFIKATER

BÆREDYGTIGHED & RHEINZINK – ET SPÆNDENDE SAMSPIL

VÆRDIER HOS RHEINZINK

mere

Titaniumzinc har flere liv.

Hvordan et 30 år gammelt tag fik nyt liv i Sverige

Mere

FAKTABLAD

BÆREDYGTIGHED OG ÆSTETIK.

Mere

Bæredygtig arkitektur giver identitet

Sámi Parliament Building, Karasjok, Norge

Mere

Tag med stående vinkelfals og PV solcellesystem.

House H, Vienna, Østrig

Mere