Inspireret af naturen

Landskabsbilleder fra hele verden er IT Manager Gerhard Schönnenbecks passion. På en udstilling blev hans spektakulære fotografier placeret, så de kunne sammenlignes med arkitektonisk imponerende projekter - perfekt iscenesat med RHEINZINK. Som det viser sig, er naturen at finde i alt - og den er spændende, æstetisk og forbløffende. I serien "Inspired by Nature" præsenterer RHEINZINK de refleksioner, som Gerhard Schönnenbeck så imponerende fangede med sit kamera.

Del 1: Slående formationer i RHEINZINK

Den karakteristiske “Old Man Storr” klippe på den skotske ø Skye er øens vartegn. Det er let at se, at Transportmuseet i Glasgow trækker referencer til den storslåede vulkanske klippeformation. Bygningen imponerer med sin opsigtsvækkende arkitektur med komplekse bygningsgeometrier. Facader og tage er beklædt med overfladevarianten RHEINZINK prePATINA blaugrau. Materialet er vedligeholdelsesfrit, holdbart og 100% genanvendeligt.

Del 2: Fantastiske sandstenbølger i RHEINZINK

De spektakulære sandstensbølger i Antelope Canyon i Arizona er et overvæld- ende sted og en populær fotomulighed.

Vitra Design Museums fantastiske taglandskab i Weil am Rhein minder om de fabelagtige kløfter. Facaden og taget på den dynamiske bygning er beklædt med overfladevarianten RHEINZINK CLASSIC walzblank.

Over tid dannes beskyttende blågrå patina på den originale og naturlige overflade, som kombinerer tradition og modernitet perfekt. Naturen giver fantastiske designskabeloner.