Vores ansvar for vores virksomhed – økonomisk bæredygtighed hos RHEINZINK

Sikring af arbejdspladser

Som en af de største arbejdsgivere i byen Datteln har vi hos RHEINZINK ansvaret for, at virksomheden består, så vores medarbejdere kan beholde deres job. Derfor prioriterer vi sikringen af arbejdspladser på vores fabrikker meget højt. Til dette formål er økonomisk bæredygtighed et essentielt element i vores virksomhedspolitik. 

Innovation og videreudvikling

På vores hovedkontor i Datteln arbejder vi løbende på at udvikle nye innovationer for at opfylde vores høje krav og bibeholde vores position på markedet. Herudover investerer vi kontinuerligt i vores hovedkontor for at sikre en fortsat god drift. I Datteln planlægger vi i øjeblikket et investeringsprojekt til en værdi af et flercifret millionbeløb, hvorunder vi blandt andet vil modernisere forskellige anlæg og bygge en ny lagerhal. 

Miljø- og energistyring

Vores miljø- og energistyringsaktiviteter bidrager ligeledes til økonomisk bæredygtige handlinger. Hvert år sparer vi mange hundrede megawatt-timer gennem forskellige energieffektivitetsprojekter. Desuden reducerer vi vores årlige vandforbrug med ca. 20 % ved hjælp af anvendelsen af et anlæg til genanvendelse af brugsvand.