Mød en dygtig kollega i stafetten

Det vigtige i vores certificeringsordning er ikke RHEINZINK. Det er medlemmerne, som arbejder for at fremme det gode håndværk. Hver dag. En ny stafet sætter ansigt på medlemmerne og giver indblik i deres tilgang til arbejdet. Mød også:

Jesper Stub, Blikkenslagerne, Gudme

Kim Brixgaard, Blikkenslager Brixgaard, Ribe

Jess Kirkegaard, Blikkenslagerfirmaet Jess Kirkegaard, Aarhus

Allan Strømberg, VVS Firmaet TH. Jensen, Odense

Bliv en del af certificeringsordningen

Ønsker du at komme i betragtning som håndværker og blive en del af RHEINZINKs certificeringsordning så send os en anmodning her.

Mød Jess Kirkegaard, Blikkenslagerfirmaet Jess Kirkegaard, Aarhus

Om mig
•    Jess Kirkegaard, Blikkenslagerfirmaet Jess Kirkegaard
•    40 år og bor i Århus
•    Jeg stiftede virksomheden i 2000 og har drevet firmaet siden

Om firmaet
Vi løser hver dag både små og store byggeprojekter for private og erhvervskunder.
Vores fokus er primært på tag- og facadeopgaver og altid på at finde frem til den arkitektoniske løsning, som både er tilpasset det individuelle byggeprojekt, og samtidig mathcer kundernes ønsker og behov.

Derfor ved vi, at vejen til de resultater, som både vi og kunderne er stolte af, er god dialog, god rådgivning og kompromisløst håndværk.

Om en særlig zinkløsning
Vi vil kendes på et højt fagligt niveau og spændende løsninger. Netop dét var årsagen til, at vi blev valgt til at udføre løsningen her: En ombygning af en klassisk funkisvilla, hvor bygherren ønskede overdækning af indgangsparti og samtidig en løsning, der kunne give bygningen en markant karakter.
Vi valgte dels en mørk prePATINA schiefergrau, der kunne give en kontrast til den lidt neutrale bygning. Dels valgte vi, at lade zinkbeklædningen danne en skulpturel effekt på facaden ved en asymmetrisk, takket afgrænsning, der ”klatrer” rundt om indgangspartiet.
Vi er stolte af resultatet, fordi det ikke bare er en ordinær zinkbeklædning men en beklædning, der udfordrer vanetænkning og bliver det centrale element, der løfter hele oplevelsen af bygningen.
Og kunden er rigtig glad for resultatet.

Vi brænder for zink...
"Zink er et miljørigtigt materiale, som er meget formbart. Det passer godt til de fleste andre
byggematerialer - og der er nærmest ingen grænser for hvad, en dygtig og engageret blikkenslager kan lave i zink."
Vi er med i RHEINZINK-certificeringen, fordi den samler på de dygtigste i landet og gennem videreuddannelse hjælper dem med at blive endnu bedre.
For, selvom vi arbejder med materialet zink og håndværksfærdigheder, der har århundreder på bagen, ved vi, at der skal trænes hver dag for at levere stor ekspertise og have den nyeste viden om materialer og løsninger.

RHEINZINK worldwide

Kontakt os
+45 87 45 15 45