Mød en dygtig kollega i stafetten

Det vigtige i vores certificeringsordning er ikke RHEINZINK. Det er medlemmerne, som arbejder for at fremme det gode håndværk. Hver dag. En ny stafet sætter ansigt på medlemmerne og giver indblik i deres tilgang til arbejdet. Mød også:

Jesper Stub, Blikkenslagerne, Gudme

Kim Brixgaard, Blikkenslager Brixgaard, Ribe

Jess Kirkegaard, Blikkenslagerfirmaet Jess Kirkegaard, Aarhus

Allan Strømberg, VVS Firmaet TH. Jensen, Odense

Bliv en del af certificeringsordningen

Ønsker du at komme i betragtning som håndværker og blive en del af RHEINZINKs certificeringsordning så send os en anmodning her.

Mød Jesper Stub, Blikkenslagerne, Gudme

Om mig
•    Jesper Stub Dache, Blikkenslagerne
•    37 år, bor i Gudme med min kone og 2 børn på 4 og 9
•    Startede mit blikkenslagerfirma i april 2006 og har 1 fast svend

Om firmaet
Det har helt fra starten været mit mål, at opbygge en virksomhed, der er kendt for særligt godt håndværk, sikkerhed og kvalitet: Vi holder vores aftaler og vi brænder for at levere zinkløsninger med høj finish og gode blikkenslagerdetaljer. Løsninger du ikke bare "kan tage ned fra hylden i byggemarkedet..."

Om en særlig zinkløsning
Zink klæder de fleste bygninger og en flot udført zinkløsning "løfter" typisk bygningens fremtoning. Det er derfor ikke nemt at fremhæve én særlig løsning, for vi er stolte af alle de løsninger vi har leveret, hvor det er lykkedes at forme zinken, så den passer til lige netop det hus vi arbejder med. Den løsning jeg har vist her er alligevel noget særligt, fordi ejeren ønskede bygningen skulle minde om "et skib". Og det har vi så sikret med et smukt, vedligholdelsesfrit zinktag.

"Godaw Jesper..."

Vi sætter en ære i at være særligt gode til udfordringer. Det illustreres godt med budskabet fra et ingeniørfirma, vi jævnligt arbejder for, som en dag ringede til mig og sagde "Godaw Jesper. Vi har en sag, der kræver særlige evner for ikke at give problemer - så nu ringer vi efter dig" Det er nok essensen i det jeg tror på – og i mit firma: Vær omhyggelig med dit håndværk og gør det ordenligt - hver gang.

RHEINZINK worldwide

Kontakt os
+45 87 45 15 45