Mød en dygtig kollega i stafetten

Det vigtige i vores certificeringsordning er ikke RHEINZINK. Det er medlemmerne, som arbejder for at fremme det gode håndværk. Hver dag. En ny stafet sætter ansigt på medlemmerne og giver indblik i deres tilgang til arbejdet. Mød også:

Jesper Stub, Blikkenslagerne, Gudme

Kim Brixgaard, Blikkenslager Brixgaard, Ribe

Jess Kirkegaard, Blikkenslagerfirmaet Jess Kirkegaard, Aarhus

Allan Strømberg, VVS Firmaet TH. Jensen, Odense

Bliv en del af certificeringsordningen

Ønsker du at komme i betragtning som håndværker og blive en del af RHEINZINKs certificeringsordning så send os en anmodning her.

Mød Allan Strømberg, VVS Firmaet TH. Jensen, Odense

Om mig
•    Allan Strømberg, leder for blikkenslagerafdelingen, VVS Firmaet TH. Jensen A/S
•    Uddannet blikkenslager i 1996, 41 år og bor i Odense
•    Uddannet fagentrepriseleder i 2010

Om firmaet
VVS Firmaet TH. Jensen A/S blev oprettet allerede i 1949 af Thorvald Jensen og er i dag en solid og erfaren Odense-virksomhed. Vi startede blikkenslagerafdeling i 1980 jeg blev selv udlært her i 1992.
Vi er i alt 21 medarbejdere, heraf 6 blikkenslagere og 4 lærlinge. Vi har desuden datterselskabet DanVVS med ca. 12-15 medarbejdere.
Med vores mange års erfaring i blikkenslagerfaget har vi særlige forudsætninger for at løse større og komplicerede opgaver. Derfor oplever vi også tit, at vores ekspertise bliver inddraget allerede i rådgivningsfasen, hvilket er optimalt i forhold til at afstemme den enkelte kundes ønsker, krav og behov og i dialog drøfte forskellige muligheder. Sådan kan vi skabe perfekte løsninger og resultater.

Om en særlig zinkløsning
Det er samtidig et rigtig godt eksempel på samarbejdet omkring én af vores bedre zinkløsninger i nyere tid: Zinkbeklædningerne i en stor renovering af Tubinehallerne i Middelfart. Det var netop vores store erfaring, der var én af årsagerne til at vi blev valgt til opgaven.

Her var det vigtigt for arkitekten, at bevare bygningens industrielle udtryk og oprindelige materialevalg. Arkitekten var desuden meget opmærksom på at kombinere bygningens ydre materialer ift omgivelser og her var det blågrå hav, de røde sten og den metalgrå zink en smuk løsning.
Endelig skulle arkitekten forsyne bygningen med 450 mm isolering – uden at beskadige bygningens oprindelige udseende.

"Vi samarbejdede tæt med både arkitekten og RHEINZINK om at finde de mest optimale løsninger allerede i projekteringsfasen – eksempelvis også en særlig løsning til solskærme, for at opnå så harmonisk et facadeudtryk som muligt.
Det var samtidig et stort og komplekst projekt, der stillede særlige krav til planlægning og styring af opgaven, ligesom vores faglige færdigheder kom på prøve, da alle zinkbaner skulle være unikke og varierede i bredde for at give det optimale facadeudtryk.
Både arkitekt og bygherre blev meget tilfredse med resultatet - og der er for mig ingen tvivl om, at den tidlige dialog er afgørende for resultatet."

Vi brænder for zink...

Som arkitekten på Turbinehallerne udtrykte det undervejs i samarbejdet: "Jeg tror, at blikkenslagerarbejdet er ét af de sidste oprindelige håndværksfag, hvor høj faglighed stadig er det vigtigste".

Derfor er vi hos TH. Jensen fokuserede på, at vores medarbejdere virkelig skal brænde for faget og være dygtige og ambitiøse omkring deres håndværk. Derfor er det også oplagt for os at være RHEINZINK Certificeret, da det giver adgang til faglige kurser og markedsføring af zinkløsninger og blikkenslagerhåndværket.

Sådan kan vi fortsat levere smukke løsninger på komplekse opgaver – i zink, som har bevist sin styrke gennem generationer i byggeriet.

RHEINZINK worldwide

Kontakt os
+45 87 45 15 45