Virksomhedsportræt

RHEINZINK blev grundlagt i 1966 af virksomhederne Grillo, Stolberger Zink og Vereinigte Deutsche Metallwerke. I dag er RHEINZINK en del af Grillo-koncernen og beskæftiger over 800 medarbejdere. På verdensplan har virksomheden datterselskaber og salgsafdelinger i 30 lande fordelt på 5 kontinenter.

RHEINZINK-koncernen har i mere end 50 år fremstillet titanzink af høj kvalitet i forskellige overfladevarianter på fabrikken i Datteln i Ruhrdistriktet.

RHEINZINK-titanzink anvendes til tage, kviste, facader og tagafvandingssystemer. Med sin designvenlige og moderne fremtoning er RHEINZINK-titanzink et meget populært materiale – en række internationalt anerkendte arkitekter som Daniel Libeskind, Frank O. Gehry og Zaha Hadid har opdaget materialet og anvendt det i deres projekter. RHEINZINK har en lang levetid med gode genanvendelsesmuligheder.

Nytænkning som nøgleord

På verdensplan er RHEINZINK førende inden for produktion af titanzink. Derfor er RHEINZINK tæt forbundet med titanzink, som er indbegrebet af en høj kvalitetsstandard. I mere end 50 år har RHEINZINK sat nye standarder og har kontinuerligt videreudviklet produktionsmetoden med bl.a. en revolutionerende forpatineringsproces. Som ophavsmand for forpatineringsprocessen har vi nu atter forbedret den.

Med de nye RHEINZINK-produktlinjer PATINA LINE, PROTECT LINE, COLOR LINE og INTERIEUR LINE udvider vi vores sortiment. Dermed tilbyder vi ikke blot det bredeste udbud af titanzink, men lever også op til de høje krav fra vores kunder. Dette er helt i tråd med vores virksomheds motto: IMMER BESSER.

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse

Der er kun få materialer, der har en så positiv bæredygtig balance som RHEINZINK, og det skyldes et ekstremt lavt energiforbrug ved udvindingen og bearbejdningen. I de moderne produktionsanlæg holdes emissionsværdierne på et minimum. RHEINZINK-produkterne er 100 % genanvendelige. I dag udgør genbrugszink 1/3 af det enkelte RHEINZINK-produkt. Allerede i 1999 blev materialet vurderet som et miljøvenligt byggemateriale af det uafhængige og anerkendte tyske byggeinstitut IBU.

Alsidighed – værdsat af arkitekter verden over

Internationale arkitekter har valgt RHEINZINK som et af de bedste produkter til at udtrykke deres formsprog. Arkitektonisk er det materialet interessant pga. de mange anvendelsesmuligheder samt det klassiske og tidløse ved zink. Fra avantgarde til klassisk – RHEINZINK-tag og -facader er tidløse og funktionelle kvalitetsløsninger. RHEINZINK spiller fint sammen med mange forskellige stilretninger og materialer og giver alle bygninger et smukt udtryk.RHEINZINK worldwide

Kontakt os
+45 87 45 15 45