Fra kreativ-moderne til enkelt-elegant

Med RHEINZINK er du altid på rette vej.

Som markedsleder tilbyder vi dig et bredt sortiment, så du kan gøre enhver af dine kreative ideer til virkelighed. Vi er den eneste producent i verden, der opfylder de strenge krav bag ”QUALITY ZINC” fra den tyske kvalitetsmyndighed TÜV. Vores materiale RHEINZINK er særligt miljøvenligt, og det kan genbruges 100 %. 

Dine fordele med RHEINZINK

  • 40 års garanti
  • Vedligeholdelsesfrit
  • Alsidigt og fleksibelt
  • Miljøvenligt og sikkert.
  • Høj og lang levetid

Flere grunde til at vælge RHEINZINK

RHEINZINK-prePATINA blaugrau – eksklusivt premiumprodukt

Forpatineret, siger mange producenter. Men kun RHEINZINK-prePATINA skabes ved hjælp af en speciel forpatineringsproces, som gør det muligt at skabe den naturlige patinas blågrå overflade allerede under produktionen uden brug af yderligere kunstige belægninger, lakeringer eller fosfateringer. 

Herudover er intet konkurrerende produkt så naturligt, bæredygtigt og godt for miljøet som RHEINZINK-prePATINA. Takket være de bedste kvalitetsegenskaber og produktionsmetoder, samt muligheden for at genbruge materialet er det grønne fodaftryk særdeles godt.

Find ud af mere om RHEINZINK-prePATINA

Sanering - individuelle løsninger fra RHEINZINK

Det bedste. Det naturligste. Det flotteste.

Med RHEINZINK kan du skabe dit helt personlige og individuelle udtryk.

Lad dig inspirere!

RHEINZINK-produktlinjerne: altid en løsning

Din RHEINZINK-produktverden!

Fra facadebeklædninger og arkitektoniske detaljer til komplette løsninger - dine muligheder med RHEINZINK produkter er alsidige, elegante og enestående. I vores produktverden kan du finde detaljerede informationer om vores sortiment, alle produkter og tekniske detaljer.