Ansvarligt byggeri

Hos RHEINZINK er vi ikke bange for at tage ansvar. Vi gør vores for, at de næste generationer får en lige så enestående og mangfoldig verden, som vi er vokset op med. Vi har en bæredygtig produktion på alle tre fronter: social, økonomi og miljø.

SOCIAL: Som en del af en familievirksomhed med en stærk tradition, har vi et særligt fokus på vigtigheden af vores medarbejdere. Det er en prioritet at sikre høje arbejdssikkerhedsstandarder, sundhedsbeskyttelse og fritids- og videreuddannelsesmuligheder for alle vores medarbejdere.

ØKONOMI: RHEINZINKs produkter holder næsten for evigt og er derfor yderst omkostningseffektive i hele deres livscyklus. Zink er et naturligt materiale, som kan genanvendes fuldstændigt, hvorfor det har været et populært og værdifuldt materiale i arkitekturen i århundrede. 

MILJØ: Ofte når man taler genanvendelse er det egentlig blot down-cycling. Det gælder dog ikke for RHEINZINK. Her kan vi nemlig benytte cradle-to-cradle princippet. Efter afmontering kan RHEINKZINK titaniumzink sorteres korrekt efter type og genanvendes et uendeligt antal gange - uden tab af kvalitet. Det gør RHEINZINK til et oplagt valg, når der skal bygges bæredygtigt.