Socialt ansvar

Soziale Nachhaltigkeit: Wichtiger Bestandteil des CSR-Managements und für RHEINZINK selbtsverständlich. Wir pflegen Partnerschaften zu Kunden, Lieferanten und unseren eigenen Mitarbeitern.

Socialt bæredygtighed

Vi lægger meget stor vægt på at have et forhold til kunder og leverandører, der bygger på samarbejde, og vi ser vores medarbejdere som det vigtigste aktiv. Vi overholder ikke blot de overenskomstmæssige aftaler, men giver også en lang række muligheder for at kunne forene kravene på arbejdspladsen med familielivet. Resultatet er en velfungerende arbejdsplads med særdeles engagerede medarbejdere og meget begrænset udskiftning i medarbejderstaben.

Vi ser det også som et bidrag til den samfundsmæssige bæredygtighed, at vi bevarer produktionen i Tyskland. I mere end 45 år har produktionen fundet sted i Datteln i udkanten af Ruhr-distriktet. Vores produkter sælges via afdelinger og datterselskaber i mere end 30 lande. Vi taler kundernes sprog, fremstiller efter kundernes ønsker og tilbyder skræddersyet service.

Vores samfundstankegang kommer blandt andet til udtryk i CSR-certificeringen i henhold til den internationale standard ISO 26000.

CSR-certifikatRHEINZINK worldwide

Kontakt os
+45 87 45 15 45