RHEINZINK titanzink overfladerne – den perfekte løsning til ethvert behov

Produktlinjerne CLASSIC walzblank, artCOLOR og prePATINA i RHEINZINK-titanzink muliggør utallige designmuligheder til ethvert behov. Både kompetente håndværkere, kreative arkitekter og kvalitetssøgende bygherrer er altid på den sikre side med produkterne fra RHEINZINK.

Alle RHEINZINK-produktlinjer udmærker sig gennem et fremragende niveau af kvalitet (QUALITY ZINC), modstandsdygtighed, brudstyrke og frostsikkerhed, samt 100 % genbrugsgrad. Hos os finder du et omfattende halvfabrikata- og produktsortiment til anvendelse på tage, facader og arkitektoniske detaljer.

RHEINZINK-prePATINA – verdens eneste naturlige patinaoverflader

 • Zinktypisk patina-look fra starten
 • Naturligt materiale
 • Holdbart og vedligeholdsesfrit
 • 100% genbrugsgrad

Overfladerne RHEINZINK-prePATINA er – i modsætning til alle andre produkter på markedet – en naturlig overflade, der hverken er beklædt eller lakeret. Farveeffekten opstår i stedet gennem selve metallegeringen. Sammenlignet med vores RHEINZINK-prePATINA blaugrau har RHEINZINK-prePATINA schiefergrau et lidt højere kobberindhold, hvilket medfører en mørkere farvenuance som følge af vores enestående RHEINZINK-bejdsningsproces. Som opfinder af denne unikke bejdsningsproces har vi valgt at kalde metoden ”forpatinering”. Gennem denne proces kan vi allerede under produktionen skabe en farvetone, der ligner farvetonen på den senere, naturlige patinadannelse på bygningen.

Ridser, som måtte opstå på overfladen under montering, dækkes med tiden af den patina, der straks begynder at dannes.

Ved anvendelse af RHEINZINK-prePATINA schiefergrau i regioner med kystklima bedes du læse vores materialeanvisninger.

Vi leverer gerne plader og coils i RHEINZINK-prePATINA blaugrau og schiefergrau med beskyttelsesfolie, hvis dette ønskes. Produktlinjen indbefatter RHEINZINK-tagafvandingssystemet og produktgrupperne inden for RHEINZINK-tagdækning og -facadebeklædning. De påkrævede profiler til tag og facade kan fås som tilpassede kanter.

RHEINZINK-CLASSIC: Den oprindelige materialevariant

 • Naturligt materiale
 • Naturlig patinadannelse
 • Holdbart og vedligeholdelsesfrit
 • 100% genanvendeligt

Den walzblanke variant har været anvendt i mere end 50 år. Alt afhængig af klimaet dannes den typiske, blågrå patina med tiden på de naturlige, metallisk skinnende overflader. Patinaen tilføjer mere og mere karakter til bygningen og udvikler sit helt eget overfladeudtryk.
Vi leverer gerne plader og coils i overfladen CLASSIC walzblank med beskyttelsesfolie, hvis dette ønskes. Produktlinjen indbefatter RHEINZINK-tagafvandingssystemet og produktgrupperne inden for RHEINZINK-tagdækning og -facadebeklædning. De påkrævede profiler til tag og facade kan fås som tilpassede kanter.

RHEINZINK-artCOLOR: Fokus på farver!

 • Omfattende RHEINZINK-farvekatalog
 • Holdbart via PVDF-belægning i bedste kvalitet
 • UV-bestandig

RHEINZINK-artCOLOR er den farverige variant til tagdækninger og facadebeklædninger. Grundmaterialet i overfladevarianten artCOLOR overgår kravene i standarden EN 988. En permanent belægning muliggør et omfattende farveudvalg og skaber derved utallige designmuligheder for arkitekter, planlæggere, håndværkere og bygherrer.
Klassisk elegant, moderne avantgardistisk, kontrastfyldt eller tone-i-tone.
Vælg mellem standardfarverne, som vises til højre.

Vi producerer gerne RHEINZINK-artCOLOR i din ønskede farve på baggrund af RAL-farvekataloget. Vær opmærksom på, at minimumsmængden for specialproduktion i andre farver er 5 tons.